Η παρουσίαση του νέου εκδοτικού οίκου «ΠΝΟΗ» στο θέατρο Commedia!


Πραγματικά μια μοναδική παρουσίαση διοργάνωσε ο εκδοτικός οίκος «ΠΝΟΗ» σε συνεργασία με το θέατρο Commedia του ηθοποιού , σκηνοθέτη και θεατρικού συγγραφέα Θανάση Μαργαρίτη. Παρουσιάστηκαν δυο υπέροχα βιβλία το "Φυσάει " της Κάκιας Ξύδη και το  " Έγκλημα και Ταλαιπωρία" του Βασίλη Καραναστάση .


 Το βιβλίο της κ. Ξύδη αποτελεί μια ωδή στην ψυχή του ανθρώπου .Έχει την ικανότητα να σε βάζει στην διαδικασία να ταυτίσεις προσωπικές σου εμπειρίες και να εκφραστείς  μέσα από τις λέξεις με τον πιο αναπάντεχο τρόπο . 


Το " Έγκλημα και Ταλαιπωρία", πλούσιο σε ατάκες και εφευρετικό χιούμορ αποτελεί  ένα  χαρακτηριστικό παράδειγμα της "Noir" λογοτεχνίας . 


Την παρουσίαση πλαισίωσαν  ο θίασος του θεάτρου Commedia ,με τις διαδραστικές και γεμάτες ψυχή  αναγνώσεις και το μουσικό σχήμα της Χαριτίνης Βασιλειάδου  ( φωνή) και της  Σίσσυ Μακρίδου (κιθάρα) . Μια πρωτότυπη παρουσίαση για δυο πραγματικά πρωτότυπα συγγράμματα .









Share on Google Plus

About KTIMA MORAITI

Με τα μάτια της Τέχνης,της Επιστήμης της Ειρωνίας, του Σαρκασμού αλλά και του Έρωτα και της Αγάπης ,βλέπουμε το σήμερα διαβάσουμε το χθες και ονειρευόμαστε το αύριο...
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΚΡΑ 9 / ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ Τ.Κ. 60100 / ΤΗΛ: 2351029728, 2351025120

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ